Caneloni med ricottaost, spinat og basilikum
Hovedingrediens : Oste - Ricottaost Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens spinaten grundigt. Blanchér den 1 minut i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og afkøl spinaten i iskoldt vand. Hæld vandet fra, og pres så meget væde fra spinaten som muligt. Stil til side. Forkog lasagnepladerne i 2 minutter i letsaltet vand tilsat olie, og læg dem enkeltvis til afdrypning på et viskestykke. Fordel ricottaost, spinat og basilikum på pladerne på den korte led. Drys med krydderier, og rul pladerne om fyldet. Læg cannellonirullerne i et smurt ildfast fad eller på ildfaste tallerkner. Tilbered bechamelsaucen ved at smelta smørret, uden at det tager farve. Rør melet i, og spæd med kogende mælk. Kog op ind imellem, og smag til med krydderier. Fordel saucen over rullerne, drys med revet ost, og gratinér i en forvarmet ovn på 210° i 20 minutter, til retten er gennemvarm og gylden.
|
|
Opskriften er vist 21004 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer tania - 2005-01-01 01:01:01 hvor kan man købe ricottaost anonym - 2005-01-01 01:01:01 den angivne mængde ricotta er vel rigelig, mindre kan sagtens gøre det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne