Grydestegt Sruds
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret, brun kødet i ca. 2 minutter. på hver side. Krydrer med salt og peber. Steg videre ved svag varme i ca. 25 minutter. eller til en centrumtemperatur på ca. 60 grader C. Lad stegen hvile i ca. 25 minutter.
Kartoflerne koges, pilles og vendes i smør og persille. Champignon svitses i stegeskyen, vand tilsættes og koges ind til ca. halv mængde. Tilsæt fløde og rødvin, og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 6584 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne