Stifade Græsk gryderet med løg

Stifade Græsk gryderet med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 spsk.sukker
 spsk.rød vineddike
 dl.rødvin
1 ds.flåede drænede tomater (240 gr.)
1 spsk.hakket frisk rosmarin eller 2 tsk. tørret
½ Kanelstang
1 laurbærblad
750 g.lammebov i store tern
2 løg i tern (200 g)
500 g.perleløg
 
Opskrift:
Varm sukkeret for svag varme i en stor stegegryde. - Rør ikke i det.

Tilsæt vineddike, når sukkeret er smeltet til karamel. Lad det koge lidt så karamellen opløses i vineddiken. Tilsæt rødvin, kanel, rosmarin og flåede drænede tomater.

Krydr kødet med salt og peber og kom det i saucen sammen med løg i tern. Lad kødet koge mørt for svag varme ca. 45 min.

Blancher imens perleløgene i rigelig vand 2 minutter og pil dem.

Når kødet er mørt, tages det op af saucen og perleløgene kommes i og koger med til saucen er tyknet og løgene er møre.

Vend kødet i og varm igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 20162 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-28 15:53:05
Stifado :)