Chateaubriand - Chateubriand

Chateaubriand - Chateubriand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Chateubriand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bøf, ca 400 g af oksemørbrad
40 g.smør
 groft salt
 peber
 
Opskrift:
Rejs chateaubrianden op på højkant og giv den et par slag. Smelt smørret på en pande og brun kødet på alle sider. Dæmp for varmen og steg bøffen 5-10 min på hver side afhængig af tykkelse og hvor rød den skal være. Drys salt og peber på. Tag chateaubrianden af panden og lad den stå tildækket i ca 5 min. før der skæres af den. Skær lidt på skrå og på tværs af kødtrådene.





karakterer:
Opskriften er vist 31122 gange,
og udskrevet 716 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu