Chateaubriand - Chateubriand
Hovedingrediens : Oksekød - Chateubriand Indsendt : Red : |
|
|
Rejs chateaubrianden op på højkant og giv den et par slag.
Smelt smørret på en pande og brun kødet på alle sider. Dæmp for varmen og steg bøffen 5-10 min på hver side afhængig af tykkelse og hvor rød den skal være. Drys salt og peber på.
Tag chateaubrianden af panden og lad den stå tildækket i ca 5 min. før der skæres af den. Skær lidt på skrå og på tværs af kødtrådene.
|
|
Opskriften er vist 31122 gange,
og udskrevet 716 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne