Stuvet glaskål
Hovedingrediens : Kål - Knudekål - Glaskål Indsendt : |
|
|
Kan serveres til: spegeskinke og kartofler eller brød.
Kom kålen i kogende vand i en gryde. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt sødmælk og bring blandingen i kog. Stuvning: Rør smør og mel sammen til en smørbolle med feks. en gaffel. Kom smørbollen i gryden og kog stuvningen ved svag varme og uden låg i ca. 5 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Tips: I stedet for glaskål kan anvendes persillerod eller skorzonerrod. |
|
Opskriften er vist 22998 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne