Saltimboca med svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds mørbraden og dup den tør med køkkenrulle. Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden. Læg et stykke parmaskinke på hvert stykke og herpå 1 - 2 salvieblade. Hold dem fast med tandstikkere. Tørret salvie drysses på. Opvarm fedtstoffet på en pande og steg kødet ved jævn varme først 2 minutter med skinkesiden nedad og derpå 4 minutter på den anden side. Tag kødet af panden og kom marsala på. Kog halvdelen væk. Hæld bouillon saucen må ikke blive tyk. pisk smør i saucen, mens panden holdes væk fra varmen og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 17516 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne