Roastbeef med oliven
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Gnid Roastbeef med salt og peber. Brun den godt på alle sider i smør i en gryde. Tag den op og læg den i et ildfast fad eller bradepande. Sæt den i ovnen ved 225 grader i ca. 40 minutter. Dryp evt. nogle gange med vand eller bouillon. Rør 1 spsk olie med 2 pressede hvidløg og en anelse salt. Purer oliven og solsikkekerner med de resterende 2 fed hvidløg, krydderier, de resterende 3 spsk olie og franskbrødskiven til en tyk pasta. Tag roastbeef ud af ovnen og indstil på grill. Smør kødet først med tomatpuré, derefter med størstedelen af olivenpastaen, som trykkes godt fast på kødet. Halver tomaterne. Pensl dem med hvidløgolien og fordel den resterende olivenpasta på skærefladerne. Læg dem sammen med roastbeefen i bradepanden og sæt det i ovnen i ca. 4 minutter under grillen, til overfladen er pæn blank. Lad roastbeefen hvile 15-20 minutter inden den skæres.
|
|
Opskriften er vist 11975 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne