Vegetar pasta - med pinjekerner og timian
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
|
|
Persilleroden skrælles og skæres i ca 2 cm store tern. Løget skæres i skiver og æblet skæres i 2 cm store tern.
Grønsager og frugt svitses i olie i en sauterpande med låg.
Saft og peber drysses over og vand og limesaft hældes over.
Grønsagerne simrer under låg i ca 7 min indtil persilleroden er mør men ikke blød.
Fløden hældes i og blandingen koges sammen 1 min.
Nykogt pasta blandes med cremet persillerod, pinjekerner, timian og limeskal.
Serveres straks med brød. |
|
Opskriften er vist 17622 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har lavet denne ret med andre rodfrugter og også med kål herunder rosenkål. I stedet for piskefløde har jeg som veganer anvendt havrefløde. Ristede pinjekerner kan erstattes af ristede mandler eller et mix. Rosmarin smager også godt - det samme gælder ristede eller blot friske valdnødder som til fulde matcher denne lidt efterårs- og vinteragtige ret som er god til andet end pasta (små el. større kartoffelterne er fine). Citronskal kan benyttes i stedet for limeskal. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne