Kyllingebryst med sauterede grøntsager

Kyllingebryst med sauterede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.gulerødder
200 g.pastinakker
150 g.rødbeder
200 g.rosenkål
100 g.porre
1-2 spsk.olivenolie
0.75 tsk.salt
 friskkværnet peber
4 spsk.hakket persille
 evt. 0.75 dl vand
400 g.kyllingebrystfileter
10 g.smør til stegning
 
 
Opskrift:
Skræl og skyl gulerødder, pastinakker og rødbeder, og skær dem i ensartede og ikke for store stykker.

Skær rodskiven af rosenkålene, og fjern evt. de yderste blade. Skær rosenkålene i kvarte. Skær rodenden af porren, træk det yderste blad af, og skær noget af den grønne top af. Skyl porren grundigt, og skær den i skrå skiver på ca, 1 cm.

Opvarm olien i en stor pande eller sautérpande, og tilsæt alle grønsagerne på en gang. Svits 3-4 minutter. Vend ofte i grønsagerne. Tilsæt salt, peber, persille og evt. vand. Svits videre 2-3 min. eller længere, hvis grønsagerne ønskes mere møre.

Brun og steg kyllingebrystfileterne på en pande ca. 7 minutter på hver side, til kødsaften er klar, og kødet ikke længere er lyserødt indeni. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lidt på panden.

Serveres med Brød eller kogte kartofler.

Tips:

Er der skind på kyllingebrystfileterne, steges de på en tør pande med skindsiden nedad først, så noget af fedtet smelter af.





karakterer:
Opskriften er vist 19707 gange,
og udskrevet 403 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu