Kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunbrystet lægges i lagen ca. 1 døgn. Lægges i et ovnfast fad med masser af lage ovenpå, drysses med salt, evt. tilsættes lidt vand ved brystet.
Steger i en 200° varm ovn i 45 min. Som tilbehør laves en blanding af forårsløg i små stykker, løg el. rødløg i ringe, squash og peber i grove tern og flåede tomater. Hvidløg presses og tilsættes efter behag, sammen med krydderierne. Alle grøntsagerne på nær tomaterne, svitses i bouillon i en gryde eller sauterpande til de er møre men med bid i, derefter tilsættes tomaterne og retten smages til med krydderierne |
|
Opskriften er vist 48433 gange,
og udskrevet 904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig godt hvis man altså kan lide hvidløg :-) Ida - 2005-01-01 01:01:01 Der sker ikke noget ved at lave bare lidt mere af marinaden, da den smager rigtig godt. Vi byttede desuden eddiken ud med hvidløgsolie da vi ikke havde det andet og det blev altså også rigtig godt.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne