Kalvebrisler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Indsendt : Red : |
|
|
Få slagteren til at flå brislen. Lad den stå på køl natten over i lidt saltet vand. Tag den op, tør den, krydr med salt og peber og brun den i en tykbundet (støbejerns) gryde eller pande i 5-6 minutter. Stil gryden eller panden i en 200 grader varm ovn med saften fra 1/2 citron. Lad det bage i 10 minutter. Brislen skal være spændstig. Vær ikke bange for at give den lidt for meget. Brug fingrene til at mærke efter med. Tag gryden ud af ovnen og tag brislen op. Lad den hvile lidt.
I gryden kommes 1 dl piskefløde, 1 skrællet æble i både og 1 skrællet pære i både. Det koges sammen. Skær brilen ud i gode skiver og læg dem ned i sovsen.
Servering: Spis det med kogte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 12448 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er Søren Gerickes opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne