Kalvebrisler

Kalvebrisler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.brisler
 salt
 peber
 smør
0.5 citron saft heraf
1 dl.piskefløde
1 skrællet æble
1 pære
 
 
Opskrift:
Få slagteren til at flå brislen. Lad den stå på køl natten over i lidt saltet vand. Tag den op, tør den, krydr med salt og peber og brun den i en tykbundet (støbejerns) gryde eller pande i 5-6 minutter. Stil gryden eller panden i en 200 grader varm ovn med saften fra 1/2 citron. Lad det bage i 10 minutter. Brislen skal være spændstig. Vær ikke bange for at give den lidt for meget. Brug fingrene til at mærke efter med. Tag gryden ud af ovnen og tag brislen op. Lad den hvile lidt. I gryden kommes 1 dl piskefløde, 1 skrællet æble i både og 1 skrællet pære i både. Det koges sammen. Skær brilen ud i gode skiver og læg dem ned i sovsen.

Servering:
Spis det med kogte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 12490 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er Søren Gerickes opskrift