Persillerødder med kikærter

Persillerødder med kikærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 løg
3 persillerødder
150 g.kikærter
2 spsk.olie
2 tsk.karry
2 dl.grønsags- eller hønsebouillon
3 spsk.hakket persille
 Salt
 peber
 Citronbåde
 
Opskrift:
Læg kikærterne i blød natten over. Kog dem møre i frisk vand ca. 1 time og lad dem dryppe af.

Skær løget i ringe, skræl persillerødderne, og skær dem i stænger. Svits løg og persillerødder i olie tilsat karry. Kom kikærter og bouillon ved, og lad det snurre sammen ca. 10 min. Vend persille i, og smag til med salt og peber.
Pynt med citronbåde.

Tilbehør:
Groft hvedebrød





karakterer:
Opskriften er vist 9470 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-23 21:41:33
Ganske fin, frisk og syrlig ret. Jeg lavede den ikke udelukkende på persillerod (faktisk var det pastinak), men også kartofler og rødbeder - det blev et godt resultat. Tilbehøret blev couscous, der også egner sig ganske godt.