Persillerødder med kikærter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : |
|
|
Læg kikærterne i blød natten over.
Kog dem møre i frisk vand ca. 1 time og lad dem dryppe af.
Skær løget i ringe, skræl persillerødderne, og skær dem i stænger. Svits løg og persillerødder i olie tilsat karry. Kom kikærter og bouillon ved, og lad det snurre sammen ca. 10 min. Vend persille i, og smag til med salt og peber. Pynt med citronbåde. Tilbehør: Groft hvedebrød |
|
Opskriften er vist 9470 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jones Jr. - 2010-05-23 21:41:33 Ganske fin, frisk og syrlig ret. Jeg lavede den ikke udelukkende på persillerod (faktisk var det pastinak), men også kartofler og rødbeder - det blev et godt resultat. Tilbehøret blev couscous, der også egner sig ganske godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne