Kalkun med svampe 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette Indsendt : Red : |
|
|
Drys kødet med salt og peber og brun det i smør eller margarine. Lægges i ildfast fad og bouillonen hældes ved. Lad det stege ca. 20 min ved 180º.
Tages ud af ovnen og hviler tildækket i 20 min. De rensede svampe brunes i smør eller margarine, krydres med salt og peber og tilsættes bouillonen fra kødet. Lad det koge igennem og jævn saucen med syrnet fløde rørt op med majsstivelse. Smag til med salt og peber. Servér kødet i tynde skiver med svampesauce, kartofler og grønsager. |
|
Opskriften er vist 12802 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne