Strudse-steaks med pebersauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Drys kødet med salt og peber og steg det i smør på en varm
pande, ca. 2 minutter på hver side afhængig af tykkelsen.
Tag de færdige steaks af panden og læg dem på et varmt fad. Kom sennep, peberkorn og rødvin på panden og kog det op under piskning. Tilsæt piskefløde og kog til konsistensen er passende. Smag til med salt og peber. Serveres med kogte kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 9133 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne