Skinkeschnitzler glaseret i honning og peber
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Honning røres sammen med den fintrevne appelsinskal og de maste grønne peberkorn - smages til med salt og peber. Schnitzlerne brunes af på en pande i lidt fedtstof. Lad dem brune godt på begge sider - ca. 2 min. på hver side.
Når de er næsten færdigstegte smøres den ene side af schnitzlerne med honning-blandingen. Sørg for at panden ikke er for varm, når du gør dette. Tag kødet af panden og lad det trække under lidt alufolie i ca. 5 min. før servering. Panden kan koges af med lidt fløde for at lave lidt sauce, smag til med salt. Skalotteløg pilles og champignon renses. Herefter sauteres de af i en gryde i en anelse fedtstof. Tilsæt rødvin og lad dette koge op - tilsæt derefter brun farin og lidt salt. Lad det småsimre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og champignon. Server schnitzlerne ovenpå de glaserede løg og champignon med lidt sauce omkring. Pynt med frisk timian. |
|
Opskriften er vist 11568 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne