Perlehøne med morkler
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Indsendt : Red : |
|
|
Perlehønen gnides indvendig og udvendig med salt og peber, hvorefter svampene kommes i hønen. Hønen syes til, ombindes med spæk, og brunes i en gryde i smør og olie. Tages derefter op, lægges på et fad, overhældes med cognac og antændes
(ved en sådan "flamberig", går ilden selv ud eftyer et stykke tid).
I gryden brunes 3 upillede fed hvidløg, kryddervisken, gulerødder og løgene, som er skåret i stykker. Hønen lægges, med skyen fra flamberingen, tilbage i gryden. Hvidvin og og et halvt glas vand hældes over, og gryden dækkes med låg. Hønen steges mør i ca. 3/4 time. Kort før hønen er mør, tegs den op, og befries for spæk, hvorefter den steges færdig. Når hønen er mør, tages dine op og deles i fire stykker. Sovsen sies og hældes over hønsestykkerne, der serveres drysset med persille. Tilbehør: Serveres med hvide kartofler og grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 8928 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne