Ungarsk gullaschsuppe 02
Hovedingrediens : Oksekød - Marvpibebov Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet fra benene og skær det i mundrette stykker. Pil løget og skær det i ringe. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner og skær dem i tykke strimler.
Smelt fedtet i gryden og svits først løgringene og derefter peberfrugt strimlerne heri. Tag det op. Pil og knus hvidløgsfeddene og kom dem i gryden. Svits kødstykkerne i fedtstof hvidløgsblandingen og kom paprikaen i, men pas på den ikke bruner så mister paprikaen sin aroma og giver en ram smag. Kom de flåede tomater i gryden til kødet sammen med kommen Tilsæt kødbenene og lad det helle snurre nogle minutter. Kom løg og peberfrugt blandingen i og tilsæt bouillon eller vand. lad supper koge op og smag til med salt. Dæmp varmen, læg låg på gryden og lad suppen snurre ved svag varme et par timer. Skræl imens kartofler og gulerødder og skær dem i små terninger. Kom dem i suppen de sidste 15-20 minutter. Fjern kødbenene og smag evt. suppen til med mere salt. Servering: Server den rygende varm. Byd landbrød til. |
|
Opskriften er vist 30030 gange,
og udskrevet 974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer en dygtig kok fra Ungarn 2016-06-16 - 2016-06-18 22:50:22 ENDELIG,EN KORREKT OPSKRIT :) :) :) MEGET FINT :) JA, vi bruger svinefedt til gulyás suppen ( evt. solsikkeolie), IKE margarin JA, husk KOMMEN, ca. 1 tsk hel kømmen / 1kg kød (ellers den bliver bare en oksekødssuppe og ikke ungarsk gulyás suppe), ( men IKKE spidskommen !!! :) ) Flåede tomater ...hmm fint nok, men i Ungarn bruger vi FRISKE MODNEDE TOMATER (evt. tomatpure :) ) JA, vi har GULERØDDER i det:) (til 1 kg kød bruger vi ca. 1/2kg guleroder og 1 kg kartofler ) GULYÀS SUPPE er ikke en hverdagssuppe i Ungarn. Nej nej, heller ikke derned. FORDI DEN TA´ TID. DEN SKAL NEMLIG SIMRES MIN. FOR 2 TIMER :))) ( uden kartofler og guleroder. Og du behøver ikke at bruge bullon. Hvis du følger opskriften, får du verdens bedste bouillon alligevel. VELBEKOME :) :) :))))))))))) Rasmus - 2009-08-04 16:58:42 Det er jo ikke den samme opskrift! anonym - 2008-09-30 19:31:38 den er ikke rigtig ungarsk uden kommen i :-)prøv det, men der skal ikke så meget til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne