Koteletter i tomat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen og indstil på 200 grader.
Løg pilles og hakkes. Champignons renses og skæres i skiver (kan deles i en æggedeler). Ananasstykerne hældes op i en sigte til afdrypning. Opvarm olien og brun koteletterne på begge sider, Krydr med salt og peber. Tag dem af, og læg dem i et ildfast fad eller en bradepande. Svits løg, champignons og ananas og krydr med lidt salt og peber. Kom det herefter over koteletterne sammen med de flåede tomater Steges i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter. Servers med løse ris. |
|
Opskriften er vist 16595 gange,
og udskrevet 504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer carsten - 2005-01-01 01:01:01 det var rart ned en opskrifr uden de store dikkedarer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne