Skinkeschnitzel med paprikasovs

Skinkeschnitzel med paprikasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.skinkeschnitzler
0.5 tsk.salt
2 spsk.hvedemel
1 tsk.paprika
1 stk.løg - finthakket
0.5 tsk.rød/gul peber - finthakket
1 spsk.hvedemel (til sovsen)
1 spsk.smør
 dl.cremefraiche
 dl.grøntsagsbouillon
 
Opskrift:
Sæt vand over til ris og kog dem, mens der laves sovs og schnitzler.

Sovs:
Svits løg og peberfrugt på panden, tilsæt mel og rist et øjeblik. Spæd med bouillon og kog godt igennem. Rør creme fraichen i og smag til med salt og peber.

Schnitzler:
Bland mel, salt og paprika. Vend schnitzlerne i krydderiblandingen og steg dem 3-4 min. på hver side eller til de er møre. Anret evt. på et fad med ris rundt om kødet pyntet med hakket peberfrugt og med sovsen hældt over.

Serveres med ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 32112 gange,
og udskrevet 776 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-04 13:01:37
En fin, simpel opskrift. Hvis sovsen bliver for klistret, tilføj mere vand. All Around kan også anbefales som ingrediens, to tsk.