Roastbeef, krydret, med melon
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Roastbeefen drysses med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. og steges videre ved 160 grader i ca. 25 min.
Krydderierne røres sammen og pensles/hældes over kødet, der steger videre i 5-8 min. Kødets centrumtemperatur skal være 50-55 grd. Kødet tages ud og hviler 15 min., før det skæres i tynde skiver, og skyen hældes over.
Melonkødet skæres i tynde skiver og agurken høvles i lange bånd. Melon og agurk blandes sammen med nippet salat og solsikkekerne drysse over.
Yoghurten smages evt. med hvidløg og revet citron. Serveres med couscous og flutes.
|
|
Opskriften er vist 12871 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne