Perlehønebryst med champignon og vermouth

Perlehønebryst med champignon og vermouth, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 perlehønebryster
 salt
 peber
1-2 tsk.let knuste enebær
100 g.smør
2 spsk.olie
2 dl.vildtsky (bouillon kan bruges)
1 dl.Kaffefløde 9%
1 dl.piskefløde
375 g.champignon
1 dl.tør vermouth
 smørbolle af 25 g smør og 20 g mel
 
 
Opskrift:
Perlehønebrysterne gnides med krydderierne. Brunes på begge sider over ikke for stærk varme i smørret, der er tilsat olie. Vildtskyen tilsættes, og derefter fløde 13%. Kødet steges ved svag varme i ca 15 min., tages derefter op, og holdes varmt. De snittede champignons svitses i lidt smør, vermouth tilsættes og blandingen hældes i skyen. saucen bringes til kogepunktet og jævnes med smørbollen. Til sidst tilsættes piskefløden, og saucen snurrer nogle minutter. Smag til.

Tilbehør:
Serveres med salat, samt små persille dryssede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16900 gange,
og udskrevet 590 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-04-21 17:23:13
Gæstemad på 1/2 time. Kunne ikke skaffe de knuste enebær. Retten var alligevel virkelig delikat!

  -   2015-01-30 12:56:42
Uhyre perfekt ret. Det bliver ikke sidste gang, den står på menuen.