Hvidvinsmarineret strudsefilet i svampesauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Kødet marineres i hvidvin i køleskabet (vendes et par gange).
Kødet tages op af marinaden og gnides med salt og peber, indtil det er brunet godt på alle sider i en gryde. Marinade, estragon, citronskal, salt og peber kommes i gryden. Kødet simrer ved svag varme i ca 25 min. Tages op og hviler tildækket i 15 min. Sauce: Skyen sies og hvidvin tilsættes. Væden koges ind til den har fået en cremet konsistens. Svampene svistes kort i lidt smør og tilsættes saucen. Jævnet evt. med lidt maizena udrørt i vand. Smages til med citronsaft, salt og peber. Kan serveres med pasta og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 6549 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne