Ungarsk Hvidkål

Ungarsk Hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :     

Ingredienser:
1 hvidkålshoved
200 g.bacon
1 løg
1 spsk.eddike
1 spsk.sukker
1 dl.suppe eller vand + bouillonterning.
 
Opskrift:
Baconen skæres i små stykker. Løget hakkes, og hvidkålen snittes.

Baconstykkerne steges gyldne i en stegegryde sammen med det hakkede løg og den snittede hvidkål. Eddike, sukker og suppe tilsættes.

Kålen koges mør ved svag varme under låg. Eventuel væde dampes væk uden låg, men kålen må ikke blive brun.

Der smages til med salt.

Tips:

Kålen serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 26771 gange,
og udskrevet 480 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-16 16:57:56
AAAAAAAAH FOR SADAN,,DEN ER ALSÅ GOD!!!!Prøv den siger jeg bare prøv den.