Kalvefilet Oscar

Kalvefilet Oscar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverkalvefilét á100-125g ca. ½ cm. tykke
 smør eller margarine til stegning
0.5 tsk.salt
½-1 tsk.hvid peber
 
 Garnering:
4 stk.asparges med hoved, gerne grønne
4 hummerhaler eller frisk hummer
2 spsk.bearnaisesovs
 
Opskrift:
Afpuds kalvekødet ogbank det ud med hånden, så det får en jævn og pæn over flade.

Brun smørret i en stegepande, læg kødet i og steg det Ca. 2 min. på hver side til det har fået farve. Kødet bør være lidt rosa inden i. Krydr kødet med salt og peber. Varm aspargesstilkene i lidt aspargesvæde i en kasserolle. Hav bearnaisesovsen klar. Læg kødet på nogle varme tallerkner. Læg de afdryppede asparges og en bid hummer eller en hummerhale på hvert stykke kød. Kom en skefuld bearnaisesovs øverst.

Smager du bearnaisesaucen til med 1-2 spsk tomatpuré får du en Choronsauce. Den passe lige så fint til som bearnaisen.





karakterer:
Opskriften er vist 42333 gange,
og udskrevet 442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu