Kalvefilet Oscar
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds kalvekødet ogbank det ud med hånden, så det får en jævn og pæn over flade.
Brun smørret i en stegepande, læg kødet i og steg det Ca. 2 min. på hver side til det har fået farve. Kødet bør være lidt rosa inden i. Krydr kødet med salt og peber. Varm aspargesstilkene i lidt aspargesvæde i en kasserolle. Hav bearnaisesovsen klar. Læg kødet på nogle varme tallerkner. Læg de afdryppede asparges og en bid hummer eller en hummerhale på hvert stykke kød. Kom en skefuld bearnaisesovs øverst. Smager du bearnaisesaucen til med 1-2 spsk tomatpuré får du en Choronsauce. Den passe lige så fint til som bearnaisen. |
|
Opskriften er vist 42333 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne