Strudse-steaks med druesauce og kartoffelgratin
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Rør osten blød med mælk.
Læg kartoflerne i et smurt ovnfast fad og hæld osteblandingen over.
Dæk fadet med alufolie og stil det i ovnen ved 200 grader C i 45 minutter. Fjern folien og fortsæt bagningen 20 - 30 minutter til kartoflerne er møre og overfladen gyldenbrun. Sauter løget i fedtstof et par minutter. Tilsæt bouillon og kog den igennem. Smag til med salt og peber. Pisk smørret i saucen lige før servering. Drys steakene med salt og peber. Brun den i fedtstof på panden 3 - 4 minutter på hver side. Server straks. |
|
Opskriften er vist 7053 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne