Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.7 -3

Mexicansk svinekotelet med majssalsa

3.5 -21

Brændenældepandekager

4.9 -34

Måger, Sprængte (tingmissat tarajulâgkat) 02

4 -1

And i pebersauce og paprikasalat

4.1 -43

Sæl Suaasat

2.3 -34

Kujak, stegt (sæl nyrestykke)

4.6 -18

Hvalkød i gryde

3.7 -7

Stegt Rødfisk med parmesan og balsamico

4.3 -29

Grønlandsk pasta

3.9 -16

Amasetter

2.4 -4

Torsk i sherry

3.9 -15

Kogt torsk med sennepssauce

1.9 -7

Torsk i mayonnaise

3.9 -10

Torsk som bøf

4.8 -5

Kogt rødfisk

4.8 -28

Ryper stegte

4.7 -3

Ryper Kogte

3.9 -4

Ryper sprængte

2.8 -31

Alkebøf

2.5 -3

Kogt alk

4.1 -24

Wienersnitsel af alk

4.3 -12

Persille kylling

2.3 -2

Andesteg med mandelfyld

4.5 -11

Andesteg med grønsager

4.4 -9

Farseret gås med kastanjer

4.9 -18

Jesper Bøffer I Tomat fad med krydrede Kartoffler

2.9 -6

Herremiddag i Ribe

3.7 -23

Pastaret

4.7 -3

Pagore

4.3 -2

Pastarør med fyld

4.1 -5

Tafelspitz

3.7 -3

Blå karpe

4.8 -8

Stegte karper

2.3 -2

Kogt karpe

4.5 -2

Karper i øl

4 -1

Karper i vin

4 -1

Spækket karpe

4 -1

Kogt karpe 02

4 -1

Stegt rokkevinge med rødløg, oliven og grønne tomater

4.5 -2

Rokke med courgetter

3.5 -2

Rokkevinge orange

1.8 -3

Stegt rokkevinge

3.3 -5

Dampet rokkevinge

3.7 -3

Ristet rokkevinge med marineret feldsalat og fiskefløde

4.8 -4

Rokke med løg og svampe

4.6 -6

Stegte, marinerede rokkevinger

4.3 -6

Sund karryret

3.1 -23

Paprika Skovgryde 02

4.4 -6

Oksekød i fad 02

3.8 -15

Afrikansk høne

1.1 -14

Pasta al forno

3.2 -6

Min egen Italiener

4.4 -50

Ellys julenøddesteg

4.6 -9

Kyllingebryst i hvidvin

4.5 -33

Fasan med abrikoser

4.6 -20

Kalkun/kylling gryde

4.5 -2

Klassisk pebersteak

3.7 -12

Pastaruskomsnusk

4.2 -15

Sej i tomat-pesto-sauce

4 -10

Stegt Kyllingelever

3.1 -10

Smedens Hvidkålsgryde

4.9 -27

Hare med rodfrugter i en sovs af rødvin og blåbær

3.1 -9

Pølser i spaghetti

4 -1

Pølse i folie

3.7 -9

Oksemørbrad

3.8 -2

Kokkens Då - vildt ryg

4.7 -9

Koteletter i kål

4 -1

Glaceret and

4 -1

Kanin med karrysauce

4.4 -4

Torsk i fad 02

4.3 -10

Farseret And

4 -10

Tyrkisk kylling

4.2 -52

Karrypasta

2 -5

Flæskesteg i mikroovn

2.3 -2

Tomat mad

4 -1

Kåltimbala

4 -1

Lakeret and med figner og rosiner

5 -26

Tunfad

4.5 -2

Karpe i hvidvin

4 -1

Fiskepande a'la Stouer

1 -17

Spaghetti a' la rester

4.7 -15

Indbagte bøffer i butterdej

3.6 -49

Kalkun med flødesauce

4 -30

Tyrkisk Gryderet

2.8 -3

Raclette med Roquefort

3.6 -4

Spaghetti al`a katrine

2.3 -2

Raclette med kalvekød og fennikelsauce

4.5 -2

Gratineret kalveklump med salvie, rosmarin og mornaysauce

4.2 -24

Spaghetti med verdens bedste kødsauce 02

4 -1

Zuppa Di Piemonte med strimler af kalvekød og grønsager

4.5 -4

Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chili og oliven

4.7 -3

Oksetyksteg spækket med ansjos, oliven og kapers

4 -1

Kogt okse- og kalvekød som i Toscana

4.5 -2

Kalvekoteletter fra Milano med salviesmør

3 -4

Bøf med grønsagsragout

4 -1

Osso buco med porrer og granulata

4.7 -5

Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin

4.5 -3

Kalve-fad med tandoori masala og urter

4.2 -3

Fransk steg med courgette-tomatfad

4 -2

Kalveschnitzel med bagte farserede løg samt persille-creme



forrige    

næste