Sæl Suaasat
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Sæl - Sæler Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Skyld kødet og sæt det over i kogende vand, koges op og skummes, tilsæt salt, grødris og løg, lad suppen koge langsomt til kødet er mørt. Smages til med salt og peber.
Tips: Opskriften kan også laves på: Hval, fugle, får, svinekød (både som fersk og saltet) Der kan tilsættes gulerødder, porrer, selleri, majroe efter smag. Dette er den gamle opskrift på Suaasat. |
|
Opskriften er vist 33960 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Jens Narsaq - 2017-07-20 19:32:14 Den gamle opskrift på suaasat.. De gamle grønlændere sejlede i deres kajakker til fastlandet efter ris 😆 anonym - 2016-12-16 16:16:25 Jeg har fået suaasat der ikke blev skummet, og den smagte prakfuldt 🤗 Tammes - 2015-10-23 23:33:30 Hvis man synes, suaasat smager for meget af tran, hjælper det at erstatte noget af vandet med nisseøl. Bente-Kangerlussuaq - 2013-01-30 15:37:47 Sælkød med suaasat nam nam..istedenfor grødris, bruger jeg løseris, det skal koges korter end grødris, kartofler, og masser af løg, sennep..mmm dejligt Ivalu - 2010-09-04 09:19:21 hhhm rigtig maaad.. Ej Martin.. det må du godt beholde selv xD vi kan lide den som den er:) Susanne Egede J - 2007-02-18 19:38:41 Det er den bedste måltid man kan spise, kun med løg og suaasat (grødris) og sennep til sælkød. mmmmmhhhh! Martin - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ved godt det er lettest at få grødris, men den skal altså hellere laves med kogt korn, det er som de gør det i Grønland. Hvis man skal gøre det mere spændende kan man putte flere grøntsager i - f.eks. gulerod. Hels noget med farver, for farven på Suaasat er ikke særlig appetitlig BJ Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder ikke som en billig hovedret at lave. Ivalu - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har fået den suaasat der smagte bedre, men hvor er det dejligt.... uuuhmmm julie - 2005-01-01 01:01:01 det smager da af noget, men ikke rigtig sæl. Jeg vil give denne ret 5.2 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne