Karrypasta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Jansen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kylling, bacon og champignons ud i små stykker, steg den på en høj pande, til kyllingen er gennemstegte!
Kom fløden i, og lad den koge op i ca. 5-6 minutter i mens du rører rundt i det og tilføjer karry (jo mere du tilføjer jo stærkere! Der skal ca. 1-2 tsk. fulde i!).
Imens kan du komme pastaen i kogende vand i 2-3 minutter, og derefter tilføje den til de andre.
Rører rundt og lade den stå og små simre lidt i ca. 3-4 minutter.
og derefter er retten klar!
Tips: Serveres med brød og salat. |
|
Opskriften er vist 21071 gange,
og udskrevet 615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (52 stemmer) |
|
Kommentarer michael - 2011-05-29 12:43:17 Glæder mig til at komme igang med denne ret:D tak for de gode råd:D Thomas - 2009-03-20 18:23:29 En rigtigt god ret, dem smager godt også er den nem at lave også 5xjacobsen - 2008-10-09 18:38:08 ja den er super lækker!!! spar endelig ikke på bacon og ej champignon.. Henrik og Heidi - 2008-08-09 19:40:31 Super let og super god :) Finans - 2005-01-01 01:01:01 Glæder mig til at smage denne, men prøver med 2-3 pakker bacon istedet for 2-3 skiver Signe - 2005-01-01 01:01:01 Er enig med Helle og Anja også smager den jo godt. Helle - 2005-01-01 01:01:01 Nem at lave, især når man har travlt. Anja - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare super!!! Dejlig let at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne