Tafelspitz
Hovedingrediens : Oksekød - Okseculotte Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet i bouillon tilsat urter, suppevisk og hele peberkorn i ca. 1½ time, eller til det er mørt.
Pisk fløden til skum og bland den med creme fraiche. Bland æblet i cremen sammen med peberrod og smag til med salt og peber. Skær kødet i pæne skiver, før det serveres med Kogte persilledryssede kartofler. |
|
Opskriften er vist 22359 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-02 10:53:52 I Wien blander man ikke æblerne i med creme fraiche. Man koger æblerne møre til en pure og blander med peberrod. Purløgscremen laves af franskbrød, vineddike og olie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne