Sej i tomat-pesto-sauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Indsendt af : Stine Madsen Indsendt : |
|
|
Fordel de frosne sejfilleter i bunden af et ovnfast fad.
Hak løg og hvidløg fint. Auberginen skæres i ca. 1 cm tykke skiver og fordeles på fisken. Svits løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, pesto, balsamico, salt og peber. Lad saucen simre til den for en 'cremet' konsistens. Zuchinien skæres i ca. 1/2 cm. tykke skiver på langs. Fordel saucen over fisken og aubergineskiverne. Pynt med de aflange zuchiniskiver og smuldret fetaost. Retten bages på den midterste rille i ovnen ved 180 grader C i ca. 40 minutter. server med grøn salat og/eller pasta |
|
Opskriften er vist 17050 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Mlkl - 2016-02-24 16:07:52 Synes den var forfærdelig og sejen blev gummi agtig. Smagen var heller ikke god. Manden og jeg hældte den i skraldespanden, desværre... anonym - 2009-03-23 11:57:51 Super lækker og nem ret at lave - prøv med ovnbagte rodfrugter til! anonym - 2008-06-02 20:47:01 En lækker og sund ret dj - 2007-02-06 15:56:48 rigtig god ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne