Stegte, marinerede rokkevinger
Hovedingrediens : HajFisk - Rokke Indsendt : |
|
|
Skær fileterne af rokkevingerne og skær dem i mindre stykker.
Pisk marinaden sammen og læg fisken i. lad det marinere i ca. 2 timer i køleskabet.
Tag fiskestykkerne op af marinaden, der gemmes, og vend dem i mel. Steg dem på en pande i smør og olie ca. 2 minutter på hver side. Hæld marinaden over og hæld det hele over på et fad. Afkøl retten, til den er lunken, og servèr den med flutes og evt. en tomatsalat.
|
|
Opskriften er vist 8950 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne