Stegte, marinerede rokkevinger

Stegte, marinerede rokkevinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.flåede rokkevinger
 hvedemel
 smør og olivenolie til stegning
 
 Marinade:
1 citron saften herfra
0.5 dl.olivenolie
2 hakkede chalotteløg
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 flutes
 evt.tomatsalat
 
Opskrift:
Skær fileterne af rokkevingerne og skær dem i mindre stykker. Pisk marinaden sammen og læg fisken i. lad det marinere i ca. 2 timer i køleskabet. Tag fiskestykkerne op af marinaden, der gemmes, og vend dem i mel. Steg dem på en pande i smør og olie ca. 2 minutter på hver side. Hæld marinaden over og hæld det hele over på et fad. Afkøl retten, til den er lunken, og servèr den med flutes og evt. en tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 8950 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu