Tyrkisk Gryderet
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i en stor gryde med salt & peber. Hæld løget ved. Når det er svitset tilsætter man de hakket tomater og konsentret tomatpure. Kartofler der er skrællet og skåret i skiver. Vendes op i gryden med bønner. Hæld lidt væde ved. Retten små snurer til at kartoflerne er møre.
Tips: Servers med masser af godt brød, evt. mine hjemmebagte flutes. |
|
Opskriften er vist 25859 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne - 2011-01-08 18:29:50 det var dog en utrolig dårlig opskrift, hvordan kan den være gået gennem nåleøjet??? - jeg synes da der bliver skrevet, at alle opskrifter bliver kigget igennem inden de lægges på siden - DET kan da ikke være sket med denne opskrift!!!!!! MKremmer - 2010-01-11 19:40:50 hvor meget skal der bruges af de forskellige ingredienser? freya181005 - 2009-07-30 13:18:53 jeg ville bare høre hvor meget af hvad der skal i retten. Fie - 2007-07-19 21:14:52 det er de almindelige grønne bønner Signe - 2005-01-01 01:01:01 Hvilke bønner er det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne