Spaghetti a' la rester

Spaghetti a' la rester, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Vagn Fynbo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 spaghetti
 friske grøntsager-rester af kød eller fisk
 friske krydderier eller blot tørrede (efter behov-gerne flittigt brug af "krydderi-skuffen")
2 løg
 
Opskrift:
Sæt først vandet i kog. Spaghetti efter behov koges i (rigeligt) kogende og saltet vand (halvanden spskf.) pr. lit. hæld lidt rapsolie oveni- koges i 10-15 min. Imedens har du benyttet stegepanden til at letbrune løgene og de letkogte grøntsager (porrer-frisk peber-ærter-bønner-gulerød. el. andet+ de eventuelle kød eller fiskerester. Si vandet fra spaghettien og server med "biksen" fra stegepanden. Til sidst en lille bøn eller henstilling, det er altså unødvendigt at "oversøle" alt spaghetti med ketchup, det ta'r smagen fra den gode mad.

Tips:

Brun aldrig løgene for hårdt-det ta'r smagen fra det andet. Lidt olie i det kogende vand holder på vandfordampningen og holder spaghettien adskildt ved serveringen. Vær aldrig bange for at bruge opvarmet fisk-det gi'r ikke den kedelige "hengemte" smag som kød og fjerkræ altid gør.





karakterer:
Opskriften er vist 16472 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu