Spaghetti a' la rester
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Vagn Fynbo Indsendt : Red : |
|
|
Sæt først vandet i kog. Spaghetti efter behov koges i (rigeligt) kogende og saltet vand (halvanden spskf.) pr. lit. hæld lidt rapsolie oveni- koges i 10-15 min. Imedens har du benyttet stegepanden til at letbrune løgene og de letkogte grøntsager (porrer-frisk peber-ærter-bønner-gulerød. el. andet+ de eventuelle kød eller fiskerester.
Si vandet fra spaghettien og server med "biksen" fra stegepanden.
Til sidst en lille bøn eller henstilling, det er altså unødvendigt at "oversøle" alt spaghetti med ketchup, det ta'r smagen fra den gode mad.
Tips: Brun aldrig løgene for hårdt-det ta'r smagen fra det andet. Lidt olie i det kogende vand holder på vandfordampningen og holder spaghettien adskildt ved serveringen. Vær aldrig bange for at bruge opvarmet fisk-det gi'r ikke den kedelige "hengemte" smag som kød og fjerkræ altid gør. |
|
Opskriften er vist 16432 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne