Kujak, stegt (sæl nyrestykke)

Kujak, stegt (sæl nyrestykke), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Sæl - Sæler

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kujak
4 skiverbacon
50 g.fedtstof
 salt
 peber
6 dl.vand
30 g.hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Læg kujakken i vand et døgn. Tør den i et klæde (eller et stykke papir) og bind tynde flæskeskiver på. Varm fedtstoffet i en gryde, læg kujakken i og brun den på alle sider. Drys med salt og peber, Hæld kogende vand ved og steg langsom 1 - 1½ time. Si og mål skyen, der skal være 6 dl, og jævn med meljævning. Smag sovsen til og farv med kulør. Kartofler og råkostsalat, kartoffelsalat eller grøntsager kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 14071 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-06 13:43:29
Det er en rigtig lækker ret, smager utrolig godt. Det har jeg spist mange gange.

  -   2012-04-17 20:57:03
Hvor stammer ordet kujak fra?

  -   2011-11-27 00:04:34
Det er ikke noget problem. Man spørger en fanger om man kan købe kujakken næste gang han fanger en sæl. Det plejer ikke at være noget proble, idet ribensstykket er mere eftertragtet. Hvis man bor i Danmark, henvender man sig til nærmest grønlandske hus. Der er desværre ikke jagt på sæler i Danmark, selv om farvandene vrimler med dem.

  -   2011-11-27 00:03:26
Det er ikke noget problem. Man spørger en fanger om man kan købe kujakken næste gang han fanger en sæl. Det plejer ikke at være noget proble, idet ribensstykket er mere eftertragtet. Hvis man bor i Danmark, henvender man sig til nærmest grønlandske hus. Der er desværre ikke jagt på sæler i Danmark, selv om farvandene vrimler med dem.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor anskaffer man sælnyre