Kujak, stegt (sæl nyrestykke)
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Sæl - Sæler Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Læg kujakken i vand et døgn. Tør den i et klæde (eller et stykke papir) og bind tynde flæskeskiver på. Varm fedtstoffet i en gryde, læg kujakken i og brun den på alle sider. Drys med salt og peber, Hæld kogende vand ved og steg langsom 1 - 1½ time. Si og mål skyen, der skal være 6 dl, og jævn med meljævning. Smag sovsen til og farv med kulør. Kartofler og råkostsalat, kartoffelsalat eller grøntsager kan serveres til.
|
|
Opskriften er vist 13980 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2016-10-06 13:43:29 Det er en rigtig lækker ret, smager utrolig godt. Det har jeg spist mange gange. Ivalu - 2012-04-17 20:57:03 Hvor stammer ordet kujak fra? Bjarne - 2011-11-27 00:04:34 Det er ikke noget problem. Man spørger en fanger om man kan købe kujakken næste gang han fanger en sæl. Det plejer ikke at være noget proble, idet ribensstykket er mere eftertragtet. Hvis man bor i Danmark, henvender man sig til nærmest grønlandske hus. Der er desværre ikke jagt på sæler i Danmark, selv om farvandene vrimler med dem. Bjarne - 2011-11-27 00:03:26 Det er ikke noget problem. Man spørger en fanger om man kan købe kujakken næste gang han fanger en sæl. Det plejer ikke at være noget proble, idet ribensstykket er mere eftertragtet. Hvis man bor i Danmark, henvender man sig til nærmest grønlandske hus. Der er desværre ikke jagt på sæler i Danmark, selv om farvandene vrimler med dem. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor anskaffer man sælnyre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne