Ryper stegte
Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Pluk ryperne og tag indmaden ud, skær hoved og vinger af.
Ombind ryperne med spæk.
Brun dem i en gryde i smør.
Når ryperne er brune tilsættes suppe, fløde eller kogende vand og lidt salt.
Steges ved svag varme i 1½-2 rimer og dryppes stadig.
Jævn saucen ok kom en klar ribsgele i.
Hertil serveres brunede kartofler |
|
Opskriften er vist 17290 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne