Ryper stegte

Ryper stegte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :     

Ingredienser:
3 ryper
50 g.smør
150 g.spæk
5 dl.suppe fløde eller kogende vand
 salt
 Ribsgele
 
Opskrift:
Pluk ryperne og tag indmaden ud, skær hoved og vinger af. Ombind ryperne med spæk. Brun dem i en gryde i smør. Når ryperne er brune tilsættes suppe, fløde eller kogende vand og lidt salt. Steges ved svag varme i 1½-2 rimer og dryppes stadig. Jævn saucen ok kom en klar ribsgele i.

Hertil serveres brunede kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 17290 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu