Karper i vin
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Kilde : Gråsten Statsskovdistrikt Indsendt : Red : |
|
|
Karpen (ca. 1 ½ kg) vaskes og renses, slimlaget skal af, men skællene må godt blive siddende. Fisken tørres i et stykke køkkenrulle.
Karpen sættes i 1/4 liter rødvin med laurbærblade, peberkorn, løg og en lille visk persille. Der fyldes efter med tynd suppe (fiskebouillon) til fisken er dækket. Der tilsættes sukker efter behag. Koger svagt i 3/4 til 1 time. Saucen opbages med smør, mel og den siede fiskesuppe. Fisken serveres hel og pyntes med citron eller persille. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 8675 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne