Klassisk pebersteak
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Indsendt af : Søby Indsendt : |
|
|
Lad kødet stå ved stuetemperatur en halv time før tilberedning, det gør kødet mere mørt. Dup kødet med køkkenrullepapir.
Stød peberkornene i en morter. Drys sennepspulveret over kødet. Kom de knuste peberkorn på en tallerken. Vend kødet i peberet og tryk det godt ind i kødet. Varm olien op på en tykbundet stegepande. Steg kødet 2-3 min. pr. side for rød, 3-4 min. pr. side for medium og 5-6 min. pr. side for gennemstegt. Læg kødet på et varmt serveringsfad, dæk det til og hold det varmt. Tag stegepanden af varmen, tilsæt cognac og pisk godt. Hæld cremefraiche i, sæt panden tilbage på varmen og lad småkoge 2 min. under omrøring. Hæld saucen over kødet og servér straks med stegte eller bagt kartoffel og friske grøntsager. Tips: Grøn peber er den umodne frugt fra peberbusken "Piper Nigrum". Den har en noget mildere smag end sort peber. |
|
Opskriften er vist 22740 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne