Ryper sprængte
Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype Oprindelsesland : Grønland Indsendt : |
|
|
Pluk ryperne, skær hoved og vinger af, tag indvoldene ud.
De istandgjorte ryper lægges i et fad.
Til 5 kg. kød anvendes 125 g. groft salt 40 g. sukker 25 g. salpeter (kan udelades) Bland sukker og salt. Gnid ryperne med blandingen. Stil ryperne på et koldt sted i 3 døgn, hvor de jævnligt overhældes med lagen. Vask ryperne og kog dem møre i fersk vand. Server dem med f.eks. grønlangkål og brunede kartofler |
|
Opskriften er vist 10191 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne