Fiskepande a'la Stouer
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : Stouer Indsendt : Red : |
|
|
Snit peber julesalat gulerødder a la julienne. riv ingefæren.
Varm olien på panden og rør samtidig krydderierne godt i olien. Når det er stegevarmt tilsættes de fint skårne grøntsager og ingefæren. Rod lidt rundt i dette og steg fisken sammen med. Når fisken er færdig tag den op. Kog panden med grøntsagerne af med bouillonen. Giv aspargeskartofler til. Tips: Har du lyst kan du supplere med citron hvidløg eller hvad du synes er godt. |
|
Opskriften er vist 8313 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne