Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chili og oliven

Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chili og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.okseinderlår eller oksefilet
 
2 spsk.olivenolie
2 skalotteløg
2 fedhvidløg
4 store modne tomater
2-3 røde chili
150 g.oliven
1 bdt.basilikum
 
400 g.tagliatelle (båndpasta)
 
 frisk salat efter eget ønske
1 limefrugt
2 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær oksekødet i strimler på 3 cm. i længden og 1 cm, tykke. Varm 2 spsk. olivenolie i en rummelig gryde og brun kødet i 2 minutter.

Skræl løgene og hak dem fint. Pil hvidløgene og hak dem. Skær tomaterne i kvarte - og kom det hele i gryden og lad det stege med yderligere 2 min. Halver chilien og fjern kernerne. Skær dem i fine strimler og kom dem i gyden til resten sammen med oliven.

Skru ned for gryden og lad nu retten simre under låg i 20 min. Smag til med salt og peber og plukket basilikum.

I en gryde bringes letsaltet vand i kog. Kom så båndpastaen i og lad den koge ca. 8-10 min. til den er "al dente". Eller se efter på anvisningen på pakken. Hæld så vandet fra - evt. gennem et dørslag - og vend så pastaen ned i kødsaucen.

Skyl salaten, tør den og riv den i mindre stykker. Kom den i en skål og vend den med saften fra limefrugten, 2 spsk. olivenolie og et drys salt.

Server pastaretten med salaten & frisk brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12490 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu