Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chili og oliven
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Skær oksekødet i strimler på 3 cm. i længden og 1 cm, tykke.
Varm 2 spsk. olivenolie i en rummelig gryde og brun kødet i 2 minutter.
Skræl løgene og hak dem fint. Pil hvidløgene og hak dem. Skær tomaterne i kvarte - og kom det hele i gryden og lad det stege med yderligere 2 min. Halver chilien og fjern kernerne. Skær dem i fine strimler og kom dem i gyden til resten sammen med oliven. Skru ned for gryden og lad nu retten simre under låg i 20 min. Smag til med salt og peber og plukket basilikum. I en gryde bringes letsaltet vand i kog. Kom så båndpastaen i og lad den koge ca. 8-10 min. til den er "al dente". Eller se efter på anvisningen på pakken. Hæld så vandet fra - evt. gennem et dørslag - og vend så pastaen ned i kødsaucen. Skyl salaten, tør den og riv den i mindre stykker. Kom den i en skål og vend den med saften fra limefrugten, 2 spsk. olivenolie og et drys salt. Server pastaretten med salaten & frisk brød. |
|
Opskriften er vist 12543 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne