Alkebøf

Alkebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 alk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg alken med ryggen nedad. Skær hovedet af. Skær et snit langs brystbenet og ned mod halen. Kræng skindet til side. Skær føder og vinger af. Tag indvoldene ud og skyl fuglen godt. Skær brystet af. Med en kødhammer banker de nu alkebrysterne, drysser dem med salt og peber og steger dem på panden.

Server dem med brunede løg og hvide kartofler til.

Resten af alken kan de koge, og så piller de kødet fra benene. Har de alkeskrotter nok, kan de lave biksemad af disse rester.





karakterer:
Opskriften er vist 21986 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-12 02:28:50
Den er fin og kan også bruges til malemukker

  -   2010-09-21 13:28:25
Den er dårlig har ingen ingredienser

  -   2007-01-30 14:10:24
den er fin