Mexicansk svinekotelet med majssalsa
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : nannanedergaard Indsendt : Red : |
|
|
Hakket løg og knust hvidløg svitses klare i olien ved middelvarme i 4 min. uden de tager farve.
Tilsæt oregano, ancho style chilipeber, bouillon samt majs og lad koge i 10. min uden låg ved svag varme. Tomaten halveres, fjern kerner og skær tomatkødet i små tern. kom tomaten i, kog op og smag til med salt samt ekstra chili. Dup koteletten tør med køkkenrulle. Krydr med peber og brun den ved en god varme 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme og steg koteletten færdig ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt. Anret koteletten sammen med majssalsa og servér forskellige snittede friske grøntsager til. |
|
Opskriften er vist 11086 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2005-01-01 01:01:01 den er super... mine børn var vilde med den:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne