Raclette med kalvekød og fennikelsauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : |
|
|
Fennikel skylles, toppene skæres fra, og knoldene renses og skæres i strimler.
Olien opvarmes, fennikelstrimler svitses heri, vin tilsættes og grønsagerne dampes under låg i ca. 5 min. Toppene hakkes fint. Fløde tilsat salt bringes i kog under omrøring, og koges ind uden låg, ved svag varme, indtil fløden er tyknet. Kartoflerne koges møre i ca. 20 min. Vandet hældes fra og holdes varme. Kødet skæres i strimler, og olien opvarmes. Kødet steges i ca. 3 min. (man skal huske at vende strimlerne af og til), anrettes på et fad, og krydres med peber. Osten rives og anrettes. Den indkogte fløde tilsættes fennikelstrimlerne, fennikellagen og de hakkede toppe. Raclettepanden fyldes med kødstrimler. Lidt sauce hældes henover, og til sidst drysses osten over. Portionerne gratineres og kartoflerne spises til. |
|
Opskriften er vist 13744 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne