Rokke med løg og svampe

Rokke med løg og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.flåede rokkevinger
 salt
 peber
 hvidvin
1 gulerod i skiver
2 laurbærblade
1 løg i ringe
 
 Sauce:
300 g.champignon
50 g.smør
1 spsk.fiskesennep
 salt
 peber
1 bdt.Hakket persille
 kapersbær
 
 Tilbehør:
 kogte kartofler
 persille
 fiskesennep
 kapersbær
 
Opskrift:
Hug eller skær vingerne i passende stykker og læg dem i et ildfast fad. Drys med salt og peber og læg gulerod, løg og laurbærblade ved Hæld ca. 1 dl hvidvin og 1 dl vand over fisken. Dæk fadet med folie og lad fisken dampe i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Prøv om den er mør. Imens skæres champignonerne i skiver, og de svitses i smørret. Tilsæt sennep. Når fisken er færdig, tages stykkerne op med en hulske og lægges på et fad. Hold dem varme. Gulerødder og løg kommes op i gryden med champignonerne.

Kog fonden ned, og når den er kraftig, hældes lidt i champignonblandingen. Smag til. Hæld saucen over fisken og drys med persille og nogle kapersbær. Servèr kogte, persilledryssede kartofler og fiskesennep til.





karakterer:
Opskriften er vist 9230 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu