Ryper Kogte
Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Pluk ryperne, skær hoved og vinger af, tag indvoldene ud og vask ryperne.
Kog ryperne i 2 timer i let saltet vand.
Server dem med løse ris og karrysauce.
|
|
Opskriften er vist 10527 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne