Kalkun/kylling gryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og brun det tag det op igen og svits porre i ringe sammen med champignonerne.
Kom fløde og tomat pure i og bouillon terningen bringes i let kog kom kødet i og koges ved svag varme i 15-20 min smages til med salt.
Kog en stor gryde vand til pastaen som kun skal kog ca. 3 minutter.
Tips: Bedst i en stegegryde eller wok. |
|
Opskriften er vist 19080 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-15 18:32:33 15/2 Smager fint - Lina sagde hun ikke kunne lide det. Skal prøves senere Ove - 2007-10-17 12:56:15 Kanon god ret - Alt jeg kan sige.. mia - 2007-08-16 15:31:28 børnevenlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne