Stegt Kyllingelever

Stegt Kyllingelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stefan

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.frossen kyllingelever
2-3 løg
1 poseKnor færdig kartoffelmos
1 tsk.stødt ingefær
4-5 spsk.hvedemel
50 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Den optøede kyllingelever vendes i en plastpose med mel, ingefær, salt og peber. Leveren gennem steges sprødt og gyldent i smør på panden.

Når leveren er færdigstegt lægges de skiveskårne løg i fedtstoffet og steges gyldne. Når de er dette tilsættes en deciliter vand, således løgene bliver bløde. Blandingen jævnes let med Maizena sovsejævner.

Kartoffelmosen serveres på et fladt fad, og den stegte lever lægges derover. Over dette hældes løg og væde, og det hele serveres med et godt glas rødvin til.

Velbekomme.

Tips:

Tilberedningstid omkring en 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 36306 gange,
og udskrevet 648 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-17 18:31:09
Uha hvor smager det godt. Kartoffelmos er ganske udmærket.

  -   2013-01-30 13:25:46
Hvad er da det for noget kartoffelmos at lave til :( Lav tingene selv.

  -   2012-01-06 15:33:46
den er super nem lækker og billig