Stegt Kyllingelever
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt af : Stefan Indsendt : |
|
|
Den optøede kyllingelever vendes i en plastpose med mel, ingefær, salt og peber.
Leveren gennem steges sprødt og gyldent i smør på panden.
Når leveren er færdigstegt lægges de skiveskårne løg i fedtstoffet og steges gyldne. Når de er dette tilsættes en deciliter vand, således løgene bliver bløde. Blandingen jævnes let med Maizena sovsejævner. Kartoffelmosen serveres på et fladt fad, og den stegte lever lægges derover. Over dette hældes løg og væde, og det hele serveres med et godt glas rødvin til. Velbekomme. Tips: Tilberedningstid omkring en 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 36306 gange,
og udskrevet 648 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2014-01-17 18:31:09 Uha hvor smager det godt. Kartoffelmos er ganske udmærket. anonym - 2013-01-30 13:25:46 Hvad er da det for noget kartoffelmos at lave til :( Lav tingene selv. anonym - 2012-01-06 15:33:46 den er super nem lækker og billig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne