Kalve-fad med tandoori masala og urter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Oprindelsesland : Indien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Skær kalvekødet i store tern på ca. 3x3 cm.
Brun kødternene på en pande i varm olie.
Når ternene er brunede drysses de med 1 spsk. Tandoori masala og steger videre i ½ minuts tid.
Tag kødstykkerne op af panden, kom dem i et pænt stort ildfast fad og kog panden af med 4 dl. Vand. Hæld vandet over kødstykkerne og stil fadet i ovnen ved 150 grader C. Dæk fadet med et ildfast låg eller sølvfolie. Gør derefter grøntsagerne i stand. Skær gulerod og persillerod i 1 cm stykker, skær løgene i ringe og pil hvidløgene. Kom det hele i fadet til kødet og rør jævnligt i retten. Kødet er mørt efter ca. 1 ½ time. Smag retten til med salt. Tag det ildfaste fad ud af ovnen og jævn evt. saucen med maizena, hvis den ønskes lidt tykkere. Til sidst drysses med friskhakket persille. Kog ris som anført på emballagen og server dem til retten. Tips: Tandoori masala er et blandingskrydderi af koriander, spidskommen, peber, ingefær, muskatnød og chili. Kan du ikke skaffe det kan det erstattes af paprika. |
|
Opskriften er vist 14790 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne