Torsk som bøf

Torsk som bøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :     

Ingredienser:
 torsk
 hvedemel
 salt
 peber
 
 fedtstof
 
 brunede løg
 hvide kartofler
 brunet margarine
 
Opskrift:
Skær torsken ud i passende stykker. Vend torsken i mel hvori der er kommet lidt salt og peber. Steg torsken i rigelig fedtstof og server den med brunede løg, hvide kartofler og brunet margarine.





karakterer:
Opskriften er vist 16452 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-29 16:32:40
Hmm det er bare sagen!! Vi spiste så meget at vi var mætte flere dage bagefter;-) Vi lavede dog persillesovs til - helt fantastisk! Den får en 10'er!

  -   2007-02-06 10:56:38
det lyder sjovt jeg er 10 år og har et grønlands proscekt kan du sæte en grønlands kage ind pleeeeaaaassss hilsen fra mig