Kanin med karrysauce
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Kaninen deles i 6-8 stykker og vendes i mel, tilsat salt, peber og karry. Kødet brunes i rigeligt fedtstof i en stegegryde. De skiveskårne porrer svitses let. Tilsæt tomatpuré, knust hvidløg og laurbærblade. Hvidvinen hældes over, det hele bringes i kog og creme fraichen tilsættes. Retten småsimrer under låg ca. 1 time. Skyen jævnes og smages til evt. med mere karry.
Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 7759 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne